Stichting Eykenburg

Kruisbessenstraat 12
2564 VD Den Haag
 
Tel: 070 - 750 70 00
Fax: 070 - 750 73 59
 

werkenbij@eykenburg.nl

 

Home

 

Werken bij Eykenburg is werken in een gastvrije omgeving, werken áán een gastvrije omgeving. Werken voor mensen, werken mét mensen – met zo’n 450 collega’s en 100 vrijwilligers onze bewoners een gastvrij thuis bieden en de bezoekers gastvrij van dienst zijn.

Zorg, dienstverlening, kantoor

Bij ons werken mensen in de zorgsector – als huishoudelijke hulp, helpende, verzorgende of verpleegkundige. Maar we hebben ook werk in de dienstverlening, als restaurantmedewerker, kok of receptionist. En we hebben mensen die op kantoor werken. Waar nodig geven we ze trainingen. Of ze kunnen een opleiding volgen om hun werk nog beter te kunnen doen of om door te groeien.

Sfeer

Wij zijn goed voor onze bewoners en goed voor ons personeel. De sfeer die bij Stichting Eykenburg heerst, wordt wel eens omschreven als die van de warme bakker, of als die van een moeder met een heel grote schoot en stevige schouders – en wij herkennen ons daar wel in. Daarom komt het niet zo vaak voor dat we vacatures hebben. Als die er zijn, zullen wij die op deze site plaatsen. Maar u kunt natuurlijk altijd een open sollicitatiebrief sturen.

Informatie over de sollicitatieprocedure

Stichting Eykenburg stelt de afgifte van een recente Verklaring omtrent Gedrag (VOG) verplicht bij aanstelling. Daarnaast is een referentiecheck onderdeel van onze procedure, alsmede een integriteitcontrole via het Waarschuwingsregister Zorg&Welzijn van werkgeversorganisatie ZorgZijn Werkt. Daarom voeren wij het Kwaliteitskeurmerk Waarschuwingsregister Zorg&Welzijn..

Vacatures

Kijk hier voor de meest recente vacatures bij Stichting Eykenburg.

 

 

Vrijwilligerswerk

Wij zijn natuurlijk ook goed voor onze vrijwilligers. En nóg meer vrijwilligers zijn welkom. Om koffie of thee rond te brengen, om onze bewoners te begeleiden bij ziekenhuisbezoek, om de dagverzorging, verpleegafdeling of huiskamerbezoeken te ondersteunen, om de helpende hand te bieden bij uitstapjes of activiteiten te verzorgen – kortom: om er te zijn voor onze bewoners en bezoekers. Vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding (vaste vergoeding per dag) en we bieden ze ook elk jaar een vrijwilligersfeest aan.

 

Wilt u meer weten over (vrijwilligers)werk bij Stichting Eykenburg?

Bel (070) 750 70 00 of stuur ons een e-mail.

Stichting Eykenburg op TV West!

Zondag 2 maart was Stichting Eykenburg te zien bij het programma "WestBusiness presenteert: FRITS!" op TV West. Er is wekelijks een reportage te zien over mensen die graag aan het werk willen. Dankzij het Werkgeversservicepunt in Den Haag krijgen ze die kans en kunnen ze weer aan de slag op de arbeidsmarkt. In deze eerste aflevering neemt het programma een kijkje bij Stichting Eykenburg, waar verschillende werkzoekenden een baan gevonden hebben.