Vakantiewerk

Kies deze zomer voor een vakantiebaan in de zorg

Leuk werk, een goed salaris van minimaal € 13,50 per uur, een leuke bonus én genoeg vrije tijd! Stichting Eykenburg biedt de meest betekenisvolle vakantiebaan in de zorg die je maar kunt wensen. Maak van deze zomer een onvergetelijke zomer waarin jij leuk werk doet en genoeg tijd hebt om met je vrienden/vriendinnen te chillen!

Voor de vakantieperiode zoeken wij enthousiaste vakantiemedewerkers. Jouw inzet deze zomer is enorm waardevol en helpt ons om de zorg te blijven bieden die onze bewoners en cliënten verdienen tijdens de zomervakantie. 

Dus als je op zoek bent naar een zinvolle vakantiebaan, dan is dit jouw kans! Solliciteer binnen 1 minuut via het contactformulier onderaan deze pagina!

Wat kun je doen?

Dat bespreken we graag met jou! Op onze locaties en in de thuiszorg is veel mogelijk, of je nu wel of geen ervaring hebt in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je vakantiebaan. Om je een idee te geven van de verschillende banen in de zorg, geven we je op deze pagina een korte uitleg! 

Thuiszorg

Ben jij een echt aanpakker en wil jij meehelpen aan een prettige woonomgeving bij onze cliënten thuis? Dan kun je bij ons in de huishouding werken.

Verhaal van Suzanne

Lees het hele verhaal

Ondersteuning in de zorg

Zonder ervaring in de zorg kun jij deze zomer heel veel betekenen. Je ondersteunt onze collega's in allerlei werkzaamheden. De taken zijn heel divers. Van helpen bij het verzorgen van onze bewoners, het uitdelen van maaltijden, helpen bij activiteiten tot huishoudelijke werkzaamheden.

In de zorg

Ben je momenteel bezig met een zorgopleiding en wil je graag praktijkervaring opdoen? Dat is mogelijk! Wij kijken samen, afhankelijk van jouw opleiding en het leerjaar waar je in zit, of je kunt starten als medewerker zorg & welzijn, helpende of verzorgende IG.

 

Contact formulier

Velden gemarkeerd met een sterretje ( * ) zijn verplicht.