Geen vacatures

Leren & Stage: hoe wil jij je ontwikkelen?

Elke dag als waardevol en betekenisvol ervaren, daar doen we het samen voor bij Stichting Eykenburg. En we zetten die extra stap niet alleen voor onze cliënten en bewoners, maar ook voor jou als medewerker. Want bij ons krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen en te groeien. Of je nu nog op school zit of al bij ons aan het werk bent.  

Blijven leren en stappen zetten

Wat wil jij bereiken in je werk? Waar ben je goed in? En wat zou je nog willen leren? Wij investeren graag in jouw ontwikkeling met training en opleiding, zodat je kunt groeien zoals jij dat wilt. En dat zowel op je vakgebied als op persoonlijk vlak. We bieden je allerlei mogelijkheden voor bij- en nascholing. Die helpen je om je werk nog beter en met nog meer plezier te doen. Maar ook om stappen te zetten naar een volgende uitdagende functie binnen onze organisatie!

Je zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd
Esmee Bergen Henegouwen
Stagiair verpleegkunde Praktijk Leer Afdeling

Doestages

Een stage is een ideale manier om de zorgpraktijk te leren kennen. Bij Stichting Eykenburg kun je verschillende stages doen, aansluitend bij je opleiding. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van onze praktijkleerafdelingen? Daar ga je als stagiair verpleegkunde behoorlijk zelfstandig aan de slag. Onder begeleiding van ervaren mensen voer je allerlei handelingen zelf uit. Een hoop verantwoordelijkheid, maar ontzettend leerzaam!

BBL: werken en leren tegelijk

Heb je hart voor de zorg en werk je graag met mensen? Als jij leergierig en flexibel bent, ben je ook zonder diploma welkom bij Stichting Eykenburg. Want met een Beroeps Begeleidende Leerweg, kortweg BBL, kun je bij ons werken en leren combineren. Heb je de ambitie om verder te leren in de zorg, maar wil je wel blijven werken? Ook dan is een BBL iets voor jou.

Persoonsgericht opleiden maakt het verschil
Deska Tokaay-Redan
Praktijkopleider

Herintreden in de zorg

Je bent een gediplomeerd helpende, verzorgende of verpleegkundige. En je denkt erover na het zorgvak weer in te gaan. Daar heb je goede redenen voor. Een baan in de zorg past goed bij je privéleven. Je houdt van de afwisseling. Of misschien nog belangrijker: je mist de voldoening en wilt weer vanuit je hart werken. Wij kijken samen met jou wat je wensen zijn en wat de beste manier is om je vak weer op te pakken. Op basis daarvan stippelen we een traject uit, helemaal op maat van jou.