7 vacatures

Wil je meer dan helpen in de huishouding?

Bij huishoudelijke verzorging denk je misschien vooral aan schoonmaken. Maar bij Stichting Eykenburg is een baan in de huishoudelijke zorg zoveel meer dan dat! Je brengt ook gezelligheid in huis, houdt een oogje op je bewoners of cliënten en bent hun vertrouwenspersoon. Dat maakt wat je doet ontzettend waardevol!  

Hoogstpersoonlijke huishoudelijke hulp

Bedden verschonen, ramen zemen, stofzuigen, opruimen. Het huishouden is best zwaar om te doen. Zeker als iemand net een operatie achter de rug heeft, ziek is of al iets ouder is. Natuurlijk ben je er om mensen een handje te helpen in huis en de boel netjes te houden. Maar persoonlijke aandacht en een gezellig praatje horen ook bij je werk en zijn minstens zo belangrijk.

Mensen hebben je nodig – dat geeft veel voldoening!
Suzanne Weidmann
Medewerker huishoudelijke verzorging

Vertrouwd gezicht

En dat is nog niet alles. Jij houdt ook in de gaten hoe het met een bewoner of cliënt gaat en neemt daar actie op. Is er iets veranderd, waardoor er extra zorg of hulp nodig is? Jij weet als geen ander wat er speelt, doordat je je eigen cliënten hebt. Zo bouw je ook een band op met de mensen waar je over de vloer komt. Je bent een vertrouwd gezicht: dat geeft rust en werkt plezierig.

Huishouding vacatures

Alle vacatures