Over ons

Samen maken we het verschil

Want daar gaat het om bij Stichting Eykenburg. Het verschil maken voor onze bewoners en cliënten door de persoon centraal te stellen en net dat stapje extra te zetten. Maar dat doen we ook voor onze medewerkers en dus hopelijk straks voor jou! Elke keer opnieuw onze collega’s, bewoners en cliënten de dag laten beleven als waardevol en betekenisvol: dát is onze drive.

Wie is Stichting Eykenburg?

Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie in Den Haag, met een groot en compleet zorgaanbod. Of dat nu thuis is of in een van onze verpleeghuizen, wij bieden de zorg die mensen nodig hebben. Zelfs in de laatste fase van hun leven, daarvoor is er ons hospice. Onze zorg is heel persoonsgericht. Ieder mens is tenslotte anders en wij vinden het belangrijk dit te respecteren.

Het verschil maken? 

Precies, daar draait het om. En dat doen onze medewerkers elke dag opnieuw. Zonder hun inzet, aanwezigheid, oplettendheid, aandacht en liefde is zorg slechts zorg. Het verschil in onze persoonsgerichte zorg, dat máken ze samen!

 

Investeren in jouw ontwikkeling

Daarom investeren we graag in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Kom je bij ons werken, dan kun je blijven leren en groeien. Er zijn regelmatig trainingen en je kunt altijd een opleiding volgen.

Geen zorgdiploma? Geen probleem! Bij ons combineer je werken en leren. Wil je stage lopen? Wij hebben praktijkleerafdelingen die worden gedraaid door studenten, uiteraard onder begeleiding. Je doet en leert dus enorm veel.  

De waardering en dankbaarheid die je krijgt van bewoners is dé reden dat ik dit werk doe
Indi Jaddoe
Stagiaire

Ruimte voor jouw ideeën

Doordat we geen grote organisatie zijn, heb je nauw contact met collega’s, cliënten en bewoners. Daar komt nog bij dat onze cultuur open en ongedwongen is. Door de grote zorgharten van onze medewerkers ontstaan er vaak mooie initiatieven. Bij ons wordt ernaar je geluisterd en krijg je de ruimte om ideeën uit te voeren. Ook zo maken we samen het verschil!

Kijk welke functies we op jouw vakgebied hebben!