9 vacatures

Welke zorg geef jij?

Zorgen voor onze bewoners en cliënten kan op veel manieren. Het is maar net waar je hart naar uitgaat. Wil je bijvoorbeeld op een verpleeghuisafdeling voor bewoners met dementie werken of in het hospice? Lijkt de partnerzorg of diagnostiek je wat? Of is de thuiszorg juist iets voor jou? Weet je het niet, dan helpen we je jouw ideale plek te vinden. Wat je ook doet: bij ons komt jouw zorgtalent tot zijn recht.

Onze verpleeghuiszorg: kleinschalig en open

Neem onze verpleeghuisafdelingen. Daar maak je bijvoorbeeld als verzorgende, verpleegkundige of teamleider het verschil voor onze bewoners. De afdelingen bieden een thuis aan mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Ze wonen samen in woongroepen. Binnen de afdeling hebben ze een eigen zorgappartement. Willen ze gezelschap of iets ondernemen? Dan komen ze naar de gezamenlijke huiskamer. Daar kunnen ze gezellig iets drinken, tv kijken of meedoen aan allerlei activiteiten.

Veel bewegingsvrijheid

Alle afdelingen zijn open: onze bewoners hebben ieder een eigen leefcirkel waarin ze zich vrij kunnen bewegen. Dat vraagt een andere manier van werken dan je misschien gewend bent. Maar je kunt je voorstellen hoe fijn het voor de mensen is. Bovendien is het goed voor de sfeer en dus voor jou! 

Onze bewoners hebben en houden de regie. Wij helpen ze bij het vervullen van hun wensen en behoeften. Elke dag opnieuw
Lydia Vos
Teamleider Piet Mondriaanstraat

Thuiszorg, maar dan net anders

In de zorg en verpleging aan huis werk je heel zelfstandig in de wijk. Wondverzorging, medicatie, douchen, insmeren, steunkousen aantrekken: je doet van alles. Maar je let er ook op dat mensen goed ontbijten en drinken. En persoonlijk contact doet vaak wonderen, dat weet je als de beste. Elke cliënt is anders en vraagt andere zorg. Het maakt je werk divers en uitdagend. Samen met jouw cliënt bepaal je wat er nodig is. Dat schept meteen een band.

Brede teams

Wist je trouwens dat we thuiszorgteams hebben met collega’s uit alle vakgebieden? Thuiszorg, huishouding, begeleiding, casemanagement, dagbesteding: alles zit bij elkaar in één zorgteam. De lijntjes zijn dus kort, dat werkt wel zo makkelijk!

Ligt jouw hart in ons hospice?

Heb je wel eens gedacht over werken in een hospice? Het hospice van Stichting Eykenburg is een heel bijzondere plek. Daar begeleiden we mensen in de laatste fase van hun leven. Dat doen we met veel liefde en aandacht, de klok rond. Als verpleegkundige, verzorgende of vrijwilliger kun je er enorm veel betekenen voor bewoners.

Persoonlijke stervensbegeleiding

Als een thuis, zo willen we dat onze hospice aanvoelt. Alle bewoners hebben een eigen appartement, met ruimte voor persoonlijke spullen. Daar kunnen ze ook hun familie en vrienden ontvangen. De zorg die jij helpt te bieden, is helemaal afgestemd op wat zij willen en nodig hebben. Want leven doet iedereen op z’n eigen manier, maar sterven ook. De ene persoon vraagt een luisterend oor, de ander wil nog zo veel mogelijk leuke dingen doen of vooral rust.

In het hospice werken voegt iets toe aan mijn leven
Zaneta Gromek
Vrijwilliger hospice

Kwaliteit van leven én sterven

Werken in het hospiceteam van Stichting Eykenburg is mooi en waardevol. Het gaat over kwaliteit van leven en van sterven. Samen met je collega’s ondersteun je de bewoners van het hospice en hun naasten, met respect voor hun cultuur en godsdienst. Je loopt mee op het laatste stukje van hun reis, met alle emoties die daarbij horen. Een traan, maar ook een lach. Een ervaring die wat met je doet.

Zorg vacatures

Alle vacatures