Geen vacatures

Wat doe jij voor het welzijn van mensen?

De dag een stukje leuker maken voor onze bewoners en cliënten, dat is wat jij wilt. En daar zet je je met heel je hart voor in. Bijvoorbeeld als praktijkdeskundige welzijn, medewerker algemene ondersteuning of activiteitenbegeleider. Je doet waar je goed in bent: het leven van mensen verrijken. Of dat nu in de wijk of in een van onze verpleeghuizen is.   

Geef kleur aan de dag

In een welzijnsfunctie doe je ontzettend belangrijk werk. Met jouw inlevingsvermogen en talent help je onze bewoners en cliënten zich zo goed mogelijk voelen. Met aandacht, begeleiding en activiteiten geef je kleur aan hun dag, vanzelfsprekend rekening houdend met hun wensen. Zo activeer, enthousiasmeer en motiveer je mensen. Dat doe je niet alleen: je maakt samen met de collega’s uit je zorgteam, vrijwilligers en mantelzorgers het verschil.

Goede zorg, positieve sfeer en liefdevolle aandacht. Dat is waar ik voor sta!
Sandor Post
Verpleegkundig specialist

Welzijnswerk dat bij je past

Welzijnswerk heeft veel kanten. Ga bijvoorbeeld als begeleider aan de slag op de dagbesteding in een van onze verpleeghuizen. Daar bezorg je mensen met dementie die nog thuis wonen een fijne dag, in een warme sfeer. Of doe het vervoer naar de dagbesteding en weer terug en maak er al een feestje van in de bus. Het begeleiden van Haags Ontmoeten is net zo leuk, daar komen mensen zelfstandig naartoe, ook uit de wijk.

Van grootschalige activiteiten tot goed eten

En wat dacht je van coördinator vrijwilligers en mantelzorgers? Dan organiseer je op grotere schaal activiteiten op onze locaties en afdelingen. Weer iets heel anders is medewerker algemene ondersteuning. Daarbij zorg je er onder meer voor dat onze bewoners en cliënten lekker en veilig eten en drinken. Het welzijn van mensen hangt van veel dingen af. Bij Stichting Eykenburg kun je er op allerlei manieren aan bijdragen!